ESDEVENIMENTS

OLOT / LA GARROTXA

La Moixina és de tots els olotins i els garrotxins, i per a nosaltres és un orgull obrir-vos les portes del restaurant i l’entorn per fer-hi els vostres esdeveniments i celebracions – tant personals com d’empresa. El més important és que hi estigueu a gust i gaudiu del vostre casament, sopar d’empresa o celebració familiar, tal i com us l’imagineu.  

CASAMENTS

Cada any es casen diverses parelles a La Moixina i mai un casament és igual que l’anterior. Vosaltres sou l’essència de cada celebració i l’equip de La Moixina us ajudem a aprofitar totes les possibilitats que hi ha per personalitzar-lo al vostre gust. Des dels menús fins als espais i menjadors, tot és adaptable i possible.

CELEBRACIONS

Celebrar el vostre dinar o sopar familiar al restaurant de La Moixina vol dir envoltar-vos de la vostra gent, en un dels paisatges més bonics d’Olot; tenir diferents possibilitats a nivell d’espais i gaudir d’un àpat de cuina volcànica i tradicional que agrada a grans i petits. Després de l’àpat, els infants podran jugar al magnífic entorn de la Moixina mentre els grans fan la sobretaula ben a prop.

EMPRESA

Al llarg de la història, al restaurant de La Moixina s’han signat i celebrat esdeveniments importants de la nostra comarca: el sopar de cloenda de la Fira de Sant Lluc, la inauguració del Carrilet d’Olot… Volem seguir sent testimonis de la història de la Garrotxa, obrint-vos les portes del restaurant per als vostres dinars o sopars d’empresa, events de team-building, formacions, seminaris i altres oportunitats empresarials.
La nostra cuina és una cuina tradicional catalana posada al dia. Feu un cop d’ull als diferents espais i menjadors del restaurant per fer-vos una millor idea de les possibilitats que s’hi brinden. Entenem que cada esdeveniment i celebració és única i per això ens adaptem també a les vostres necessitats per oferir-vos menús més personalitzats. Si hi esteu a gust, nosaltres també.