ÀPATS I REUNIONS D'EMPRESA

Les sobretaules són ideals per aprofundir en les reunions d’empresa i signar acords. A La Moixina, l’entorn ens ajuda a que les sobretaules siguin naturals, relaxades i discretes.

Tant si voleu fer una presentació, un dinar o sopar d’empresa, una reunió, una formació, un team-building o un espot… Us obrim les portes de La Moixina per fer-ho possible al vostre gust. A tocar del centre d’Olot.

Truqueu-nos al telèfon 972 261 000 o veniu a veure’ns i parlem-ne al voltant d’una taula, al costat del verd de la Moixina.

reunions-empresa-olot
restaurant-la-moixina

PRESENTACIONS I FORMACIONS

Es pot reservar un menjador concret, fer ús de l’entorn exterior o reservar tot l’espai de la Moixina. Si voleu fer-hi els àpats, podeu triar entre un ampli ventall de plats dels nostres menús i cartes, o podem personalitzar-ho al vostre gust.

TEAM BUILDING

Podeu fer ús de l’entorn exterior per fer-hi sessions de team-building. Ens adaptem per ajudar-vos a organitzar la jornada d’equip com la teníeu prevista.

SOPARS I DINARS D'EMPRESA

Reserveu taula a l’espai que més s’adapti a les vostres necessitats d’equip. La discreció és per nosaltres l’acompanyament essencial de tots els àpats que es fan a La Moixina.

A llarg de la història de Catalunya, molts acords s’han signat al voltant d’una taula; i la Moixina també n’ha sigut testimoni. Per posar-vos un parell d’exemples: a la Moixina es va fer el sopar d’inauguració del carrilet que anava d’Olot a Girona; i també s’hi trobaven els pintors en el sopar de cloenda de la Fira de Sant Lluc.

Volem seguir sent testimonis de la història de la comarca. Ens agrada obrir les portes del nostre restaurant i del nostre entorn a les empreses d’Olot i la Garrotxa perquè pugueu gaudir-ho com un espai que també us pertany.